Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ελεύθεροι επιθετικοί όπου μπορεί η ΑΕΛ να κινηθεί...Διαβάστε!!!

Η ΑΕΛ όπως και όλες οι ομάδες ξεκινάνε σιγά σιγά τον προγραμματισμό τους για το υπόλοιπο της περιόδου προσπαθώντας να αγοράσουν παίχτες που θα ενισχύσουν την ομάδα. 

Όπως γνωρίζουμε όμως οι Βυσσινί θα κινηθούν σίγουρα για επιθετικό.

Ξεκινάμε λοιπόν με την λίστα των ελεύθερων επιθετικών.

Θεοφάνης Γκέκας: Ο 32 χρονος Λαρισαίος επιθετικός όπου εδώ και λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από την Ισπανική Λεβάντε σκέφτεται την επιστροφή του στην Ελλάδα και το Ελληνικό πρωτάθλημα.


Βαγγέλης Μάντζιος: Ο 29χρονος Έλληνας επιθετικός Βαγγέλης Μάντζιος όπου το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο της ΑΕΚ έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την ομάδα που ανήκε τους τελευταίους 5 μήνες. Η Νέφτσι Μπακού ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν όπου συμμετείχε στο Europa League αφήσε πριν μία εβδομάδα ελεύθερο τον Έλληνα επιθετικό.



Ντάριους Βασέλ: Ο 32χρονος έγχρωμος Άγγλος επιθετικός όπου αγωνίστηκε για 11 χρόνια σε Πρέμιερ Λίγκ 1 χρόνο στην Τουρκία την Ανκαραγκουτσού και 2 χρόνια στη Λέστερ έχει μείνει ελεύθερος και αναζητάει ομάδα. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΛ είχε κινηθεί πριν 2 χρόνια για να τον εντάξει στην βυσσινί οικογένεια αλλά δεν τα κατάφερε




Ελέρι Κάιρο: Ο 34χρονος Ολλανδός επιθετικός Ελέρι Κάιρο όπου αγωνίστηκε με επιτυχία σε Εξέλσιορ,Τβέντε,Φέγενορντ και Χέρτα έμεινε ελεύθερος από την Γερμανική ομάδα.



















Σαμπανί Νοντά: Ο 35χρονος Κονγκολέζος επιθετικός Σαμπανί Νοντά όπου έχει περάσει με μεγάλη επιτυχία από Ρόμα,Μπλάκπερν και Γαλατασαράι έμεινε ελεύθερος από την Τούρκικη ομάδα και αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φήμες λένε πως η ΑΕΛ ίσως κινηθεί για την ένταξη του στο βυσσινί στρατόπεδο



Μπρούνο Φογκάσα: Ο 31χρονος επιθετικός από την Βραζιλία Μπρούνο Φογκάσα όπου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί  στο Ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ξάνθης και τα τελευταία χρόνια αποτελούσε μέλος της Πορτογαλικής Ρίο Άβε έχει μείνει πλέον ελεύθερος με τελευταίο σταθμό την Βραζιλιάνικη Γκουαράνι όπου είχε δοθεί δανεικός.




Φράνσις Τζέφερς: Ο 31χρονος Άγγλος επιθετικός Φράνσις Τζέφερς γεννημένος στη πόλη του Λίβερπουλ όπου στο παρελθόν πέρασε από Έβερτον, Άρσεναλ, Ρέιντζερς, Μπλάκμπερν, Τσάρλτον, Ίπσουιτς, Σέφιλντ Γουένστει, Νιούκαστλ και Μάδεργουελ είναι πλέον ελεύθερος και αναζητάει την νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: