Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Φιρινίδης και Τόλιος υποψήφιοι για την θέση με τον αριθμό 1 στην ΑΕΛ. Διαβάστε!!!

Φιρινίδης και Τόλιος

Εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα όπως όλοι μας γνωρίζουμε ο Καμερουνέζος πορτιέρο της ΑΕΛ Γκοντά αποτελεί παρελθόν από το βυσσινί στρατόπεδο χαρακτηρίζοντας την κίνηση του καλοκαιριού ως λάθος.


  Εμείς δεν θα πούμε πως ήταν λάθος που αποκτήθηκε αλλά λάθος που δεν τελείωσε το θέμα του Ρομέου πιο νωρίς για να μας αποδείξει ο έγχρωμος τερματοφύλακας το τι αξίζει.

  Έτσι στο στρατόπεδο της ΑΕΛ κινούνται για την κάλυψη του τερματοφύλακα μιας και ο Πρίφτης δεν μπορεί ακόμη να θεωρείται ιδανικός ως αντικαταστάτης του Ντίνο Σέρεμετ σε περίπτωση τιμωρίας του τερματοφύλακα ή τραυματισμού με τον Φιρινίδη να είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της βυσσινί ΠΑΕ.

  Ο πρώην τερματοφύλακας του Ηρακλή Θεσσαλονίκης όπου πλέον έμεινε ελεύθερος να διαπραγματευτεί το που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του είναι ανάμεσα στον Πιερικό και την ΑΕΛ με τους βυσσινί να έχουν κάνει καλύτερη πρόταση.
 
  Οι υπεύθυνοι της ΑΕΛ όμως δεν έμειναν στο θέμα του Φιρινίδη μόνο καταθέτοντας πρόταση και στον τερματοφύλακα του Πιερικού Τόλιο με τον οποίο είχε γίνει κρούση από το Καλοκαίρι.

  Ο έμπειρος πορτιέρο κατέθεσε νωρίς το πρωί προσφυγή κατά της ΠΑΕ Πιερικός θέλοντας να αποκτήσει την ελευθερία του και να κοιτάξει σε άλλο στρατόπεδο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: