Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Ύποπτος για παιδεραστία ο Ρομπέρτο Μπάτζιο...Διαβάστε!!!

Ύποπτος ο Μπάτζιο!!!

Ο Μαρκ Ντιτρού έχει παραδεχθεί πως είναι παιδόφιλος ενώ εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για τα εγκλήματα που συγκλόνισαν ολόκληρο τον κόσμο στη δεκαετία του '90.
www.poker.gr 






Ο Βέλγος σύμφωνα με το περιοδικό "Dag Allemaal" ισχυρίστηκε πως είναι αθώος για τους φόνους δύο παιδιών και πως πίσω από τις συγκεκριμένες πράξεις κρύβεται η ιταλική μαφία αλλά και ο Ρομπέρτο Μπάτζιο.
Ο Ντιτρού,ο οποίο παραμένει φυλακισμένος από το 2004 έστειλε επιστολή στον Ζαν-Ντενίς Λεζέν πατέρα της Γιουλί Λεζέν της οποίας αφαίρεσε την ζωή.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, δεν σκότωσε εκείνος την Γιουλί αλλά ούτε και την Μελίσα Ρούσο που ήταν μόλις 8 ετών αλλά έπεσαν θύματα της ιταλικής μαφίας. Μάλιστα στην υπόθεση εμπλέκει και τον "θρύλο" του ιταλικού ποδοσφαίρου Ρομπέρτο Μπάτζιο κάνοντας αναφορά σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών!
"Δεν τις σκότωσα εγώ. Δεν έχω σκοτώσει τα παιδιά και κατηγορούμαι για αυτό"γράφει χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως υπάρχει μαγνητοφωνημένη συνομιλία όπου αποδεικνύονται οι ισχυρισμοί του.
Το περιοδικό όπως είναι λογικό έχει ξεπουλήσει την στιγμή που ο Ρομπέρτο Μπάτζιο αρνείται να σχολιάσει τα όσα υποστηρίζει ο Ντιτρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: