Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η κόντρα ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα καλά κρατεί. Διαβάστε τι ειπώθηκαν...

Η κόντρα καλά κρατεί!!!
Ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, έβαλε... φωτιά στο ντέρμπι της "αιώνιας πόλης" λέγοντας πως οι φίλοι της Λάτσιο έχουν σύνδρομο κατωτερότητας. Η "απάντηση" του πρώην "λατσιάλε", Μαρσέλο Σάλας.




"Η Ρώμη ανήκει στους ρομανίστι. Είναι μία θρησκεία που μεταδίδεται μέσα από την οικογένεια, από τον πατέρα στον γιο", τόνισε ο Σαμπατίνι με σημερινές του δηλώσεις κατά την παρουσίαση του βιβλίου "La pausa del calcio", και πρόσθεσε με νόημα:
"Οι λατσιάλι είναι λιγότεροι αριθμητικά και υποφέρουν από ένα σύνδρομο κατωτερότητας απέναντι στη Ρόμα..."
www.poker.gr 






Η απάντηση πάντως στον Σαμπατίνι δεν άργησε να έρθει, με το πρώην αστέρι της Λάτσιο Μαρσέλο Σάλας να υποστηρίζει χωρίς περιστροφές στην ιστοσελίδα "Cittaceleste" πως οι οπαδοί της Λάτσιο είναι περισσότεροι σε σύγκριση με τους ομολόγους τους της Ρόμα.
"Αυτά που είπε ο Σαμπατίνι ήταν για να πυροδοτήσει το ντέρμπι, δεν μπορώ να βρω άλλους λόγους. Η Ρώμη είναι περισσότερο λατσιάλε παρά ρομαντίστα, οι οπαδοί της Λάτσιο είναι περισσότεροι.
Στην εποχή μου έτσι ήταν τα πράγματα και δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει κάτι από τότε. Υπάρχουν οι τιφόζι της Ρόμα και εκείνοι της Λάτσιο, αλλα η πόλη είναι περισσότερο λατσιάλε παρά ρομανίστα.
Ελπίζω να παρακολουθήσω την Κυριακή το ντέρμπι και φυσικά θα υποστηρίζω τη Λάτσιο. Ελπίζω να νικήσουμε αν και η Ρόμα παίζει καλά", δήλωσε ο παλαίμαχος Χιλιανός άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: