Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ημίχρονα Τελικά από τον Crimson Stourama

Ημίχρονα Τελικά!!!




Συνεχίζουμε λοιπόν με ημίχρονα τελικά σε σύστημα 3,4,5:


147 14:00 Μπραουνσβάϊγκ- Χέρτα: Ντέρμπι κορυφής με τους γηπεδούχους να είναι στην πρώτη θέση με 8 νίκες και 2 μόλις ισοπαλίες ενώ οι φιλοξενούμενοι στη 2η θέση με 6 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Μπορεί η Μπραουνσβάϊγκ την νίκη αλλά από το δεύτερο ημίχρονο. Η πρόταση μας Χ ημίχρονο 1 τελικό.

152 14:45 Άστον Βίλα- Νόργουιτς: Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μέτριες προς κακές ομάδες της φετινής Premier League. Η Νόργουιτς προέρχεται με νίκη εντός έδρας επί της Άρσεναλ. Στο σημερινό παιχνίδι όμως ποντάρουμε στον 1 μιας και η Νόργουιτς τα έδωσε όλα για όλα κόντρα στους κανονιέρηδες και γενικώς εμπιστευόμαστε τους Χωριάτες στην έδρα τους. Η πρόταση μας είναι Χ ημίχρονο 1 τελικό.

166 16:30 Γκρόιτερ Φίρτ-Βέρντερ Βρέμης: Η ομάδα του Παπασταθόπουλου Βέρντερ Βρέμης προέρχεται από μια εκπληκτική 4αρας επί της Γλάντμπαχ στην προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει τις νίκες της κόντρα στη Γκρόιτερ όπου βρίσκεται στη πρό τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα μετρόντας μια νίκη μόνο. Η πρόταση μας είναι Χ ημίχρονο 2 τελικό.

227 17:00 Εσπανιόλ- Μάλαγα: Παιχνίδι για την Secunda Division ανάμεσα στην πρό τελευταία Εσπανιόλ και την 3η αλλά και πολύ φορμαρισμένη Μάλαγα. Οι φιλοξενούμενοι αν και πιο κουρασμένοι μιας και την Τετάρτη αντιμετώπισαν την Μίλαν για το Τσάμπιονς Λίγκ την οποία νίκησαν με 1-0 κάνοντας το 3 στα 3 στον όμιλο τους δείχνουν πανέτοιμη για άλλη μια μεγάλη νίκη. Η πρόταση μας είναι Χ ημίχρονο 2 τελικό.

247 17:15 Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης. Ο 14ος Λεβαδειακός με 1 νίκη 2 ισοπαλίες και 4 ήττες αντιμετωπίζει τον 4 Αστέρα Τρίπολης όπου έχει 4 νίκες 2 ισοπαλίες και μία μόλις ήττα, αυτή μέσα στη Τούμπα με 2-1. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη δείχνει πανέτοιμη για το νέο της διπλό αυτή τη φορά στην Βοιωτία και την πόλη της Λιβαδειάς. Η πρόταση μας είναι Χ ημίχρονο 2 τελικό.

Τα παραπάνω Ημίχρονα Τελικά θα τα ποντάρουμε σε σύστημα 3 ,4 ,5


Δεν υπάρχουν σχόλια: