Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Με γκολ γιόρτασε ο Ντελ Πιέρο!!! Διαβάστε!!!

Γιόρτασε τις 800 συμμετοχές με γκολ ο Ντελ

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο συνδύασε ιδανικά τα 800 ματς στην καριέρα του, καθώς σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς με τη φανέλα της Σίντνεϊ οδηγώντας την σε νίκη επί της Περθ Γκλόρι.


Η Περθ Γκλόρι προσπάθησε να χαλάσει το... πάρτι του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στο "Allianz Stadium" για τα 800 ματς στην επαγγελματική καριέρα του και για ένα ημίχρονο τα είχε καταφέρει, καθώς το πρώτο 45άλεπτο την βρήκε να προηγείται με 1-0 από το γκολ (με εξαιρετική ατομική ενέργεια) του Ντοντ.
Στο δεύτερο όμως ημίχρονο ήρθε η ανατροπή και η λύτρωση για τον "Μεγαλέξανδρο", με την αρχή της αντεπίθεσης για τη Σίντνεϊ να καταγράφεται στο 57'.

Σε εκείνο το λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες (αποβλήθηκε ο Παντελίδης ο οποιός υπέπεσε στην παράβαση), με τον Ντελ Πιέρο να ευστοχεί από την ασπρη βούλα (δοκάρι και μέσα) για να φέρει το παιχνίδια στα ίσα.
Στο 70' ήρθε και το 2-1 με δράστη τον Έμερτον, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 2η νίκη για την Σίντνεϊ (πρώτη μπροστά στο κοινό της) στις 4 πρώτες αγωνιστικές της A-League, με τον 38άχρονο Ιταλό άσο από την πλευρά του να σημειώνει το γκολ Νο 323 στην καριέρα του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: