Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ένας χρόνος χωρίς τον Σιμοντσέλι...Διαβάστε!!!

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΙΜΟΝΤΣΕΛΙ


Έναν χρόνο μετά την απώλεια του Μάρκο Σιμοντσέλι ουδείς θέλει να (τον) ξεχάσει... Διαβάστε πως τίμησαν τον Sic μέσω Twitter όλα τα μεγάλα ονόματα του Moto GP όπως επίσης ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και η Μίλαν.


Η μοίρα ήταν εξαιρετική σκληρή πριν από ακριβώς 12 μήνες (24/10/11) για το χαμογελαστό παιδί του MotoGp, Μάρκο Σιμοντσέλι, καθώς ένα τραγικό δυστύχημα στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία έκοψε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής από τον 24χρονο σπουδαίο Ιταλό αναβάτη.

Στην πρώτη πάντως θλιβερή επέτειο από τον χαμό του, όλα δείχνουν πως ο "Sic" όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί από τους άλλοτε συναθλητές του αλλά γενικότερα του Ιταλούς φιλάθλους αλλά ζει και βασιλεύει στις καρδιές όλων.


Χαρακτηριστική απόδειξη τα σχόλια -περισσότερο θυμίζουν κατάθεση ψυχής- που γράφτηκαν στο Twitter για τον Σιμοντσέλι, από τους περισσότερους πρωταγωνιστές στο MotoGp αλλά και από Ιταλούς σταρ του αθλητισμού γενικότερα.

Βαλεντίνο Ρόσι, Χόρχε Λορένθο, Αντρέα Ντοβιτσιόζο αλλά και πολλοί ακόμη άσοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού έκαναν κατάθεση ψυχής για τον φίλο και συνάδελφό τους που έφυγε τόσο γρήγορα από κοντά τους, ενώ λόγια συγκινητικά έγραψαν μεταξύ άλλων οι Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και Σαλβατόρε Σίριγκου.

Φυσικά, τον δικό της ξεχωριστό φόρο τιμής για τον Σιμοντσέλι απότισε μέσω Twitter και η επίσημη Μίλαν, ομάδα της οποίας ο Ιταλός πιλότος ήταν δεδηλωμένος υποστηρικτής, με τους "ροσονέρι" να τον έχουν άλλωστε τιμήσει με συγκινητικό τρόπο και τον περασμένο Μάρτιο πριν το ματς με τη Λέτσε.

Δείτε τι έγραψαν στο Twitter για τον Σιμοντσέλι:

Βαλεντίνο Ρόσι: "Μετά από έναν χρόνο τα πάντα προχωρούν ως συνήθως, όμως χωρίς εσένα δεν είναι πια το ίδιο. Αντίο Sic, μας λείπεις".

Χόρχε Λορένθο: "Έναν χρόνο πριν χάσαμε τον Μάρκο. Όλοι τον θυμόμαστε".

Αντρέα Ντοβιτσιόζο: "... σήμερα δεν θέλω να γράψω τίποτα...". Αντίο Μάρκο".

Έκτορ Μπαρμπερά: "Βάθρο στο Phillip Island το 2009. Πόσο γρήγορος ήσουν... Όλοι θα έχουμε για πάντα στην καρδιά μας τον Supersic".

Mατία Παζίνι: "Ένας χρόνος, και ακόμα δεν μου μοιάζει αληθινό... Ακόμα μου φαίνεται μόνο ένα όνειρο!!! Αντίο φίλε... Μας λείπεις..."

Μικέλε Πίρο: "Sic, εγώ θα σε θυμάμαι για πάντα έτσι... μαζί στο ψηλότερο σκαλί του πόντιουμ".

Κλαούντιο Κόρτι: "Σήμερα είναι μία επέτειος που κανείς από εμάς δεν θα ήθελε να θυμάται... Κάνω μία προσευχή για σένα που δεν είσαι πια μαζί μας".

Αντρέα Ιανόνε: "Ο Sic ήταν ένας από μας, ένας που δεν υποχωρούσε ποτέ, ένας που μας άφησε για πάντα το χαμόγελό του. Αντίο".

Λόρις Καπιρόσι: "Σήμερα είναι μία θλιμμένη ημέρα, είναι ένας χρόνος που μας άφησε ο μεγάλος φίλος μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, για πάντα Μάρκο Σιμοντσέλι 58".

Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο: "Σήμερα θα ήθελα και εγώ να θυμάμαι το χαμόγελο του Μάρκο Σιμοντσέλι".

Σαλβατόρε Σύριγκου: "Αντίο Sic! Για πάντα μαζί μας..."

Μίλαν (επίσημη ιστοσελίδα): "Πέρασε ένας χρόνος αλλά δεν σε έχουμε ξεχάσει, Αντίο Sic, πραγματικέ ροσονέρο"

Δεν υπάρχουν σχόλια: