Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Στανταράκια του Πάμε Στοίχημα για σήμερα Σάββατο από τον Crimson Stourama

Στανταράκια από τον Crimson Stourama


Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο σας ευχόμαστε με υγεία ευτυχία και καμιά επιτυχία στο Πάμε Στοίχημα. Χθες ομολογουμένως δεν τα πήγαμε καθόλου καλά και φάγαμε άπατο Κουβά. Ελπίζουμε σήμερα να τα πάμε καλύτερα και να οδεύσουμε προς το ταμείο. Θα ξεκινήσουμε με τα στανταράκια σήμερα λοιπόν:


156 16:00 Σασσουόλο-Άσκολι: Η αγαπημένη μας Σασσουόλο που μας πληρώνει φέτος βρίσκεται στη 1η θέση με 16 βαθμούς έχοντας 5 νίκες- 1 ισοπαλία- 0 ήττες και αγωνίζεται με την Άσκολι όπου είναι στη 17η θέση έχοντας 6 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι θα πάρουν άνετα την νίκη πιστεύουμε και γι’αυτό ποντάρουμε στον 1. Η επιλογή μας είναι 1 λοιπόν με απόδοση 1,45.

163 17:00 Έβερτον-Σαουθάμπτον: Η 3η Έβερτον αγωνίζεται με την 16η Σαουθάμπτον με τους Αγίους να προέρχονται από νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο αλλά δύσκολα θα πάρουν κάτι θετικό στην έδρα των ζαχαρωτών. Η επιλογή μας είναι 1 με απόδοση 1,35 (πιθανό σκορ 3-0,3-1).

237 19:00 Μάλαγα-Μπέτις: Ένα από τα ντέρμπι σύμφωνα με το πως εξελίσσεται αυτή την στιγμή το Ισπανικό πρωτάθλημα με τους γηπεδούχους να θέλουν να το καθαρίσουν από νωρίς το παιχνίδι. Από την άλλη η Μπέτις έχει σκοράρει σε 6 παιχνίδια 10 φορές αλλά έχει δεχθεί και 9 γκολ (σκοράρει μεν εύκολα αλλά δέχεται και εύκολα γκολ). Το παιχνίδι όπως καταλαβαίνετε πάει προς το Over αλλά εμείς επιλέγουμε τις σταθερές αξίες του 1. Η επιλογή μας είναι 1 με απόδοση 1,65

Δεν υπάρχουν σχόλια: