Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Προτάσεις αγώνων της Τετάρτης από τον Crimson Stourama


Καλησπέρα σας από τον Crimson Stourama. Σήμερα ημέρα Τετάρτη επιλέξαμε να ποντάρουμε κάποια από τα λεφτά μας στους παρακάτω αγώνες:


160 18:30 Μπραουνσβάιγκ-Ντούισμπουργκ: Η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση με 5 νίκες και μία ισοπαλία σε αντίθεση με την Ντούισμπουργκ που μετράει 1 ισοπαλία και 5 ήττες. Παίζει η καλύτερη ομάδα της Γερμανίας 2 λοιπόν αυτή την στιγμή με την χειρότερη ομάδα. Δίκαι ο 1 στο 1,40 λοιπόν.

162 18:30 Γιβασκίλα-Ίντερ Τούρκου: Περάσαμε στο πρωτάθλημα της Φιλανδίας με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ύστερα από τρεις σερί αγώνες με ισοπαλίες εκ των οποίων η τελευταία μέσα στο Ελσίνκι με 1-1. Η Ίντερ Τούρκου θέλει το πρωτάθλημα ύστερα από χρόνια και μπορεί να το κατακτήσει αν παίξει σωστά μιας και βρίσκεται στη 1η θέση με 50 βαθμούς ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ελσίνκι με 48 βαθμούς και αύριο αντιμετωπίζει στην έδρα της την αδύναμη Κουόπιο. Ποντάρουμε 2 μιας και η Γιβασκίλα δεν μπορεί πιστεύουμε να κάνει ζημία. Πρόταση μας 2 με απόδοση 1.85

191 21:45 Καρλάϊλ-Τόττεναμ: Το διπλό πρέπει να θεωρείται στάνταρ και η απόδοση στο 1,40 είναι εμφανώς καλή μιας και η Τόττεναμ ομάδα Premier League αγωνίζεται με ομάδα 1η κατηγορίας Αγγλίας. Πρόταση μας 2 ακόμη και με τα δεύτερα με απόδοση 1,40

198 21:45 Νάπολι-Λάτσιο: Οι δύο από τις ποιο φορμαρισμένες ομάδες του Ιταλικού πρωταθλήματος κοντράρονται στη 5η αγωνιστική της Serie A με τους γηπεδούχους να φαντάζουν ως φαβορί για την επικράτηση απέναντι στη Λάτσιο όπου προέρχεται από εντός έδρα ήττα την περασμένη Κυριακή βράδυ από την ομάδα της Τζένοα. Η πρόταση μας είναι 1 απλά θέλαμε μεγαλύτερη απόδοση από το 1,80 που μας δίνει ο ΟΠΑΠ ΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: