Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ημίχρονα Τελικά για σήμερα Σάββατο από τον Crimson Stourama


Περνάμε στα ημίχρονα τελικά:


159 16:30 Βέρντερ Βρέμης-Μπάγερν: Το παιχνίδι γέρνει προς νίκη της Μπάγερν Μονάχου αλλά μας προβληματίζει λίγο τ’ότι μέσα στη βδομάδα έχει αγώνα Τσάμπιονς Λίγκ. Επειδή όμως μας πάει φέτος η Μπάγερν θα την παίξουμε ξανά. Η πρόταση μας Χ ημίχρονο 2 τελικό.

167 17:00 Στόουκ-Σουόνσι: Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε σχεδόν ισοδύναμες ομάδες με τους γηπεδούχους να πιστεύουμε πως θα κάνουν την νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του Μόρα. Η πρόταση μας Χ ημίχρονο 1 τελικό.

238 19:00 Αλκορκόν-Ουέσκα: Πρωτάθλημα για την Segunda Division με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην 7η θέση και τους φιλοξενούμενους στην 9η θέση. Ντερμπάκι δηλαδή αλλά εμείς κλείνουμε προς τον 1. Η επιλογή μας είναι Χ ημίχρονο 1 τελικό.

284 22:30 Ρίο Άβε-Πόρτο: Η Ρίο Άβε έρχεται από μια βαριά ήττα από την ομάδα της Μπράγκα και προβλέπεται και νέα από αυτή της Πόρτο. Η Πόρτο βέβαια κρατάει και δυνάμεις για το Τσάμπιονς Λίγκ γι αυτό και θα το ποντάρουμε Χ ημίχρονο 2 τελικό.

285 23:00 Σεβίλλη-Μπαρτσελόνα: Ντερμπάκι Ισπανίας με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να συνεχίζουν νικηφόρα και μέσα στην έδρα της Σεβίγια. Αν και θα ξεκουραστούν ορισμένοι παίχτες εν όψει Τσάμπιονς Λίγκ πιστεύουμε πως θα πάρει το 2 η Μπάρτσα με ανατροπή. 1 ημίχρονο 2 τελικό λοιπόν

1 σχόλιο:

Crimson Stourama είπε...

Και ναι πήγαμε ταμείο με 3 στα 5 135 ευρώ. Χ ημίχρονο 2 τελικό Βέρντερ Βρέμης- Μπάγερν Χ ημίχρονο 1 τελικό την Αλκορκόν και 1 ημίχρονο 2 τελικό την Σεββίλη-Μπαρτσελόνα