Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Στανταράκια για σήμερα από Crimson Stourama


Καλημέρα σας!!!Χθες τα πήγαμε μέτρια προς καλά στις προβλέψεις και ελπίζουμε σήμερα να τα πάμε καλύτερα. Σήμερα θα ξεκινήσουμε με τα στανταράκια τα οποία είναι κατά την άποψη μας τα παρακάτω:


324 15:00 Μπορντό-Αζαξιό: Αγώνας για την 1η κατηγορία της Γαλλίας με την Μπορντό να προέρχεται από μια τεράστια νίκη επί της Κλάμπ Μπρίζ με 4-0 όσο αφορά τον θεσμό του Europa League.
Από την άλλη η Αζαξιό εμφανώς πιο ξεκούραστη αφού δεν έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη προέρχεται από 2-0 ήττα από την Λυών. Η πρόταση μας είναι 1 με απόδοση στο 1,45.

341 17:00 Νιούκαστλ-Νόργουιτς: Περάσαμε στο πρωτάθλημα της Premier League και τον αγώνα της Νιούκαστλ με την Νόργουιτς. Οι ανθρακωρύχοι ευελπιστούν σε μια ακόμη καλή εμφάνιση απέναντι στη Νόργουιτς ύστερα από αυτή με την Έβερτον (2-2) όπου θα τους φέρει την νίκη. Από την άλλη η ομάδα της Νόργουιτς θα είναι ευχαριστημένη και με το Χ. Η πρόταση μας είναι 1 με απόδοση στο 1,65 όπου θα βγει εύκολα ή δύσκολα.

371 19:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ: Primera Division και Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ με τους γηπεδούχους να έχουν πάρει φόρα και να μην φαίνεται να σταματάνε ή έστω να βρίσκεται ομάδα που θα τους σταματήσει. Δεν πιστεύουμε πως θα μπορέσει η Βαγιαδολίδ να τους σταματήσει. Έτσι λοιπόν προτείνουμε 1 με απόδοση στο 1,25

387 21:45 Λάτσιο-Τζένοα: Περάσαμε στην Serie A με την Λάτσιο να δείχνει απόλυτα έτοιμη για να κάνει το 4 στα 4 απέναντι σε μια ανανεωμένη αλλά όχι καλή Τζένοα όπου έχει μόλις 3 βαθμούς. Η πρόταση μας φυσικά είναι 1 με απόδοση 1,45.

Δεν υπάρχουν σχόλια: