Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Η ΑΕΛ στη Σαμαρίνα.Σωτηρίου,Πότσι,Σιατραβάνης δεν ταξίδεψαν.Διαβάστε το γιατί!!!

Αρνήθηκε να ταξιδέψει ο Σωτηρίου


Η αποστολή της ΑΕΛ βρίσκεται στη Σαμαρίνα όπου και θα κάνει το βασικό για φέτος στάδιο προετοιμασίας ως της 7 Αυγούστου όπου και θα ταξιδέψει για την Λάρισα.



Απουσίες όμως είχαμε όσο αφορά τους παίχτες που θα πηγαίνανε στην Σαμαρίνα.Διαβάστε για ποιους πρόκειται και για ποιον λόγο:


Ο βασικός πέρυσι τερματοφύλακας της ΑΕΛ Δημήτρης Σωτηρίου αρνήθηκε να ταξιδέψει με την αποστολή της ΑΕΛ στη Σαμαρίνα λέγοντας πως αν δεν του δοθούν ορισμένα από τα περσινά λεφτά που του οφείλονται δεν θα μεταβεί στην περιοχή. Λεφτά δεν του δόθηκαν και αυτός δεν πήγε στη Σαμαρίνα(η κίνηση αυτή ίσως του στοιχίσει το μέλλον του στην ΑΕΛ).


Από την άλλη ο Αργεντινός μέσος Λιονέλ Πότσι δεν ταξίδεψε στη Σαμαρίνα μιας και βρίσκεται στο τελευταίο κομμάτι της αποκατάστασης του ύστερα από την επέμβαση που είχε υποστεί πριν λίγους μήνες.


Τέλος να πούμε πως ο τελευταίος απών είναι ο Σάββας Σιατραβάνης όπου έχει ταξιδέψει στη Βρέμη για να δοκιμαστεί από την ομώνυμη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης. Ο Σάββας θα επιστρέψει την Κυριακή από την Γερμανία όπου και θα πάει στη περιοχή της Σαμαρίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: