Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Ένας πρόεδρος με τα όλα του.Διαβάστε το άρθρο!!!

                                                                                                                                                                            Ένας πρόεδρος με τα όλα του όπου φέρνει στο όνομα Λουίς Νικολίν (Louis Nicollin) είναι ο 69χρονος μεγαλομέτοχος της Γαλλικής Πρωταθλήτριας Μονπελιέ.

Louis Nicollin.Ο μάγκας πρόεδρος της Μονπελιέ



Ο Λουίς Νικολίν (εικονιζόμενος στην φωτογραφία με το τρέντυ μαλλί) σε πρόσφατη του δήλωση τόνισε πως η Μίλαν πρέπει να ματώσει για να κάνει δικό της τον κεντρικό αμυντικό της Μονπελιέ Μαπού Γιανγκά-Μπιβά μιας και τα 6 εκατομμύρια που δίνει είναι πολύ λίγα.


Ο μεγαλομέτοχος της Γαλλικής ομάδας ιδιαίτερα καυστικός σημείωσε πως η Μίλαν για να κάνει δικό της τον παίχτη πρέπει να δαπανήσει 25-30 εκατομμύρια ευρώ μιας και σύμφωνα με τον ίδιο ο Μπιβά δεν απέχει πολύ από τον Τιάγκο Σίλβα ενώ δεν παρέκαμψε να σχολιάσει και τον Αντσελότι κατηγορώντας τον πως σε περίοδο κρίσης η ομάδα του έχει δαπανήσει πολλά χρήματα για να αγοράσει παίχτες.


Κλείνοντας την συνέντευξη του τόνισε πως αν ο Ιταλός προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν Κάρλος Αντσελότι δεν κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα καλύτερα να πάει να προπονήσει την Παρί FC ομάδα 3ης κατηγορίας στην Γαλλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: