Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Παπουτσάκης.Διαβάστε!!!

Πέθανε ο Απόστολος Παπουτσάκης


Έφυγε νωρίς τα ξημερώματα από την ζωή ο πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ και πρόεδρος του Εργοτέλη κ.Απόστολος Παπουτσάκης από ισχαιμικό επεισόδιο όπου υπέστη το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουλίου.


Ο Απόστολος Παπουτσάκης όπου νοσηλευόταν  με ισχαιμικό στην εντατική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου από το βράδυ του Σαββάτου διασωληνωμένος δεν κατάφερε να βγει νικητής και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα τα ξημερώματα.


Η είδηση θανάτου του 60χρονου πρώην προέδρου της Σούπερ Λίγκ και του Εργοτέλη έχει φέρει σε πένθος τόσο τον κόσμο του Εργοτέλη αλλά τόσο και τον υπόλοιπο ποδοσφαιρόκοσμο της Ελλάδος.


Υ.Γ Με την σειρά μας θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια από την μεριά μας για έναν άνθρωπο που πρόσφερε πολλά στην ομάδα του τον Εργοτέλη. Μπορεί να είχαμε τεθεί αντιμέτωποι σαν ομάδες με τον Εργοτέλη πολλάκις φορές αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν νοιαζόμαστε για τον συνάνθρωπο μας που έφυγε από την ζωή άδικα. Γιατί πολλοί απλά εμείς οι Λαρισαίοι δείχνουμε τον απόλυτο σεβασμό σε κάθε συνάνθρωπο μας.

Ελαφρύ το χώμα που θα σας σκεπάσει κύριε Απόστολε!!!

                                                                        By Crimson Stourama

Δεν υπάρχουν σχόλια: