Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Τι συμβαίνει με Γκρού και Ζεκίνια?


Σήμερα Τετάρτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κ. Κωνσταντίνος Πηλαδάκης θα βρίσκεται στην πόλη μας την Λάρισα για να συναντηθεί με τον Λουκά Σάββα και τον Μίμη Τσακμακίδη ώστε να συζητήσουν διάφορα θέματα κυρίως μεταγραφικούς στόχους όπως και ανανεώσεις συμβολαίων που αφορούν την ομάδα.

Όλοι μας ξέρουμε πως ο Ζεκίνια έχει πάρει άδεια από την ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ως τέλη Ιουνίου-αρχές Ιουλίου ώστε να απολαύσει με την οικογένεια του τις διακοπές στην πατρίδα του την Πορτογαλία.

Αυτό όμως που δεν ξέρουμε είναι το αν θα συνεχίσει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στην ΑΕΛΑΡΑ μας ύστερα από την απόκτηση του Αθανάσιου Δεινόπαπα με ελευθέρας αλλά και το κατά 90% κλείσιμο με τον Λαρισαίο επιθετικό Γκουγκουλιά.

Επίσης διαβάζουμε πως η ΑΕΛ καλοβλέπει και την περίπτωση του Καραμαλίκη από την ομάδα του Αγρινίου τον Παναιτωλικό.

Ερώτηση.Εσείς το βλέπετε φυσιολογικό από την στιγμή που μας λένε ότι και καλά ο Ζεκίνια θα συνεχίσει μάλλον στην ΑΕΛ να αποκτάμε τον Δεινόπαπα αλλά και να είμαστε κοντά στο κλείσιμο του Γκουγκουλιά,να θέλουμε δύο Πολωνούς επιθετικούς και να καλό βλέπουμε και τον Καραμαλίκη αλλά και να συζητάμε για ανανέωση του Καούνου ύστερα από την εισήγηση του Μιχάλη Ζιώγα για παραμονή του στους βυσσινί? Εμάς πάντως με το λιγοστό μυαλό που διαθέτουμε αλλά και έχουμε δεν μας φαίνεται φυσιολογικό.

Τέλος να πούμε πως αν όχι βέβαιο,90% σίγουρο είναι το διαζύγιο ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 και τον Σέρβο επιθετικό Νικολά Γκρούμπιεσιτς.


Υ.Γ Πάντως μακάρι να μην χάσουμε αυτόν τον μεγάλο παίχτη που λέγετε Ζεκίνια όπως χάσαμε και την άλλη μεγάλη παιχτούρα, τον Φακούντο Πάρα στο παρελθόν,όπως χάσαμε και τον Μπασιλά όπως χάσαμε και πολλούς άλλους. Μακάρι να βγούμε εμείς λάθος

Δεν υπάρχουν σχόλια: