Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ναζλίδης,Καρακώστας,Φουρτάδο ή κανένας από τους 3?

Ναζλίδης,Καρακώστας,Φουρτάδο εξετάζονται από την ΑΕΛ

Την υπόθεση του 24χρονου επιθετικού του Πλατανιά Χανιών,Θωμά Ναζλίδη φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΛ όπου την φετινή χρονιά βρήκε δίχτυα 7 φορές.


Ο Έλληνας φορ φαίνεται ν’αρέσει στον Μιχάλη Ζιώγα ο οποίος δεν θα έλεγε όχι στην ένταξη του στο δυναμικό της ΑΕΛ.Το θέμα είναι πως σε περίπτωση που η ομάδα των Χανίων ανεβεί δυσκολεύει πάρα πολύ μιας και το κασέ του θα ανέβει.

Επίσης να πούμε πως η ΑΕΛ εξετάζει και την περίπτωση του 1ου σκόρερ της φετινής Football League Φουρτάδο ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Πάτρας την Παναχαϊκή.

Ο Φουρτάδο σκόραρε σε 20 από τα 30 παιχνίδια φέτος με αποτέλεσμα να ανακυρηχθεί πρώτος σκόρερ της Football League. Η περίπτωση του αρέσει τρελά στον Μιχάλη Ζιώγα όπου θέλει τέτοιους παίχτες αλλά και αυτήν κρίνεται δύσκολη ως μηδενική σε περίπτωση ανόδου της Παναχαϊκής.


Τέλος να πούμε πως εξετάζεται και το θέμα αμυντικού μ’έναν εκ των οποίων είναι ο 28χρονος αμυντικός της ΑΕΛ Καλλονής Γεώργιος Καρακώστας.

Ο Γεώργιος Καρακώστας είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι,είναι γρήγορος και καλύπτει όλα τα κενά όπου πρόκειται να αφήσει η αποχώρηση του Δημήτριου Κολοβέτσιου από το κέντρο της άμυνας.

Υ.Γ Περιμένουμε λοιπόν αν και στο τέλος κάτι μας λέει πως δεν θα αποκτηθεί κανείς απ’αυτούς τους 3 μιας και κάθε καλοκαίρι βγαίνουν χιλιάδες ονόματα στη φόρα και εμείς παίρνουμε τελικά τους πιο σκάρτους (την τελευταία τριαιτία πάντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: