Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Προτάσεις πάμε στοίχημα για τα σημερινά παιχνίδια του 3ου ομίλου στο Euro


Καλησπέρα σας και καλό υπόλοιπο της μέρας σας ευχόμαστε. Δύο παιχνίδια σήμερα γίνονται εν όψει Euro και τα δύο για τον 3ο όμιλο.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον αγώνα Ιταλία-Ιρλανδία υπ’αριθμόν 120 στο κουπόνι με τους Ιταλούς να έχουν 2 βαθμούς και να θέλουν μόνο νίκη απέναντι στους Ιρλανδούς για να περάσουν στην επόμενη φάση. Οι Ιρλανδοί από την μία είναι αδιάφοροι μιας και έχουν 0 βαθμούς αλλά από την άλλη ύστερα από τις δηλώσεις του προπονητή της Τραπατόνι πρέπει να τους υπολογίζουν και πως δεν θέλουν να γυρίσουν με άδεια τα χέρια μόνο απαρατήρητο δεν πρέπει να περάσει από τους Σκουάντρα Τζούρα.: Εκτίμηση μας είναι πως θα πάρει νίκη η Ιταλία και από το 1ο ημίχρονο.

Τέλος να κλείσουμε με τον αγώνα της Ισπανίας και της Κροατίας στον υπ’αριθμόν 121 με τους Ισπανούς να θέλουν να νικήσουν για να τερματίσουν στην πρώτη θέση πράγμα που θέλει και ευελπιστεί να πετύχει και η ομάδα της Κροατίας. Όποιος από τους 2 χάσει,χάνετε σε περίπτωση νίκης της Ιταλίας επί της Ιρλανδίας. Για να περάσουν και οι δύο πρέπει να βγει ισοπαλία με μεγάλο σκορ (2-2,3-3,4-4): Εκτίμηση μας το over όπως και το Goal/Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: