Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Νεκρός στα 24 του ο Γκάρεθ Ρόμπερτς. Διαβάστε το!!!


Ο 24χρονος Γκάρεθ Ρόμπερτς, συνοδηγός του Ιρλανδού Κρεγκ Μπρέεν, έχασε τη ζωή του στο Ράλι Τάργκα Φλόριο το Σάββατο (16/6) στη Σικελία.


Ο 24χρονος Βρετανός Γκάρεθ Ρόμπερτς, συνοδηγός του Ιραλνδού Κρεγκ Μπρέεν, βρήκε τραγικό θάνατο στη Σικελία στην όγδοη ειδική διαδρομή του Ράλι Τάργκα Φλόριο, τον πέμπτο αγώνα του πρωταθλήματος IRC (σ.σ. το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του WRC).
O Mπρέεν έχασε τον έλεγχο του Peugeot 207 S2000 που οδηγούσε σε μια αριστερή στροφή. Ο Ρόμπερτς υπέκυψε λίγο μετά στα τραύματα του.


Σύμφωνα με τους διοργανωτές το δυστύχημα φέρει πολλές ομοιότητες με το σοβαρό ατύχημα του Ρόμπερτ Κουμπίτσα πάλι στην Ιταλία. Ο Πολωνός στάθηκε τυχερός, επέζησε παρά το γεγονός πως ίσως δεν καταφέρει να επανέλθει στη Φόρμουλα 1.
Ο Ρόμπερτς σπούδασε ηλεκτρολόγος και από το 2009 ήταν ο συνοδηγός του γρήγορου Μπρέεν στους αγώνες. Ένα από τα ανερχόμενα δίδυμα στους αγώνες πήρε τη νίκη στην κατηγορία τους στο Μόντε Κάρλο τον Ιανουάριο.
Ο αγώνας στη Σικελία διακόπηκε. Πριν από επτά χρόνια ο δημοφιλής Μάικλ Παρκ, συνοδηγός του Εσθονού Μαρκ Μάρτιν στο WRC, βρήκε τραγικό θάνατο στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Μάρτιν εγκατέλειψε τους αγώνες αμέσως παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: