Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σοκ στην Ισπανία και σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.Πέθανε ο 23χρονος Μίκι Ροκέ


Στα 23 του ο αμυντικός της Μπέτις, Μίκι Ροκέ έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ο διεθνής με τις Ελπίδες της Ισπανίας, είχε χειρουργηθεί πριν από έναν χρόνο στα γεννητικά όργανα.
 

Ο Μίκι Ροκέ έχασε τελικά τη μάχη με τον καρκίνο. Ηταν μόλις 23 ετών ο αμυντικός της Μπέτις, στον οποίο είχε διαγνωστεί η ασθένεια ακριβώς δύο μήνες μετά από εκείνη του Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Ισπανός αμυντικός χειρουργήθηκε τότε στα γεννητικά όργανα, αλλά η προσπάθεια του να μείνει στην ζωή, δεν είχε αίσιο τέλος.

Με το που μαθεύτηκε η είδηση, όλοι οι Ισπανοί διεθνείς από την Πολωνία έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στην οικογένεια του. Ο Μίκι Ροκέ είχε θεωρηθεί πολύ μεγάλο ταλέντο και το 2005 τον είχε πάρει κοντά του ο Ράφα Μπενίτεθ. Με τη Λίβερπουλ μάλιστα έκανε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ (2006), ενώ ήταν μόλις 17 ετών.

Η καριέρα του ωστόσο, δεν είχε την αναμενόμενη πορεία και ξεκίνησαν οι δανεισμοί σε Ολνταμ, Χερέθ και Καρταχένα. Το 2009 τον απέκτησε η Μπέτις και την επόμενη χρονιά έγινε διεθνής με τις Ελπίδες της Ισπανίας. Δυστυχώς όμως όλα έσβησαν εξαιτίας της επάρατης νόσου.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: