Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Πρωταθλήτρια Θεσσαλίας η Ολύμπια στις γυναίκες.Προετοιμάζεται για την Α2


Και τυπικά πλέον από την Κυριακή η Ολύμπια Λάρισας είναι η πρωταθλήτρια ομάδα της Θεσσαλίας στο γυναικείο μπάσκετ και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την επάνοδό της στην Α2 Εθνική κατηγορία. Οι αθλήτριες του Σάββα Αραπατσάνη ήταν αήττητες σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια της πρώτης φάσης και πλέον ετοιμάζονται για τα μπαράζ ανόδου. Αντίπαλοι (30 Ιουνίου - 4 Ιουλίου) θα είναι: Ένωση Καβάλας, Αριδαία, Λασσάνης Κοζάνης και Ιερισσός Χαλκιδικής και οι τρεις από τις πέντε ομάδες θα κερδίσουν την άνοδο. Αν μη τι άλλο λοιπόν πρόκειται για σπουδαία ευκαιρία.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει την άλλη εβδομάδα με τον γυμναστή Βασίλη Μητσόπουλο που φέτος τα πήγε περίφημα στο Ρέθυμνο (άτυχη όμως η ομάδα στα πλέι οφ). Τέλος την Κυριακή στις 12 στον γειτονικό Βόλο η Ολύμπια θα παίξει φιλικό με τον Ολυμπιακό και το ματς θα έχει τη μορφή φιέστας για τις «ερυθρόλευκες» επειδή ανέβηκαν στην Α1 Εθνική (οι δύο ομάδες έχουν συνεργασία και φέτος ήρθε η Νατάσα Ντάνου με μεταγραφή).
Ο Λαρισαίος τεχνικός καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς χρησιμοποίησε τις εξής αθλήτριες: Δήμητρα Καμπουράκη, Μαρία Σπυροπούλου, Νατάσα Λέκκα, Βιβή Θεοφανάκη, Μαρία Ζιώγου, Γεωργία Ζαχαροπούλου, Δήμητρα Βαμβακίδου, Μαρία Τσιόγκα, Νατάσα Ντάνου, Άννα Γοργόλη, Μαρία Ντριστέλλα, Σπυριδούλα Αραπακοπούλου, Εύχαρι Δανιήλ.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (8η αγωνιστική)
Σαρακηνός - Απόλλων Καρδίτσας 36-31
Ολύμπια - Ιωνικός     20-0 α.α.
Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολύμπια         16
Απόλλων Κ.  13
Σαρακηνός     12
Νίκη Βόλου    11
Ιωνικός           8

Πηγή:Eleftheria.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια: