Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

12χρονο παιδάκι κοντεύει να μείνει ανάπηρο από σφαίρα στο Κάστρο Βοιωτίας


Ένα 12χρονο παιδί έπεσε θύμα από σφαίρα που μάλλον εξοστρακίστηκε στην Βοιωτία. Πιο συγκεκριμένα στον μικρό οικισμό του Κάστρου της Βοιωτίας την ημέρα της Ανάστασης όπου μετά το Χρηστός Ανέστη πέφτανε βεγγαλικά στον προαύλιο χώρο της Εκκλησίας φαίνεται να εξοστρακίστηκε μια σφαίρα και να κατέληξε στο 12χρονο παιδί όπου έπεσε κάτω ημιλιπόθυμο. Για καλή του τύχη όμως έτρεξαν οικογενειακοί φίλοι όπου μένανε δίπλα από το παιδί προσπαθώντας να τον επαναφέρουν μιας και η γυναίκα ήταν ιατρός και ο άντρας της οδηγός στο ΕΚΑΒ.
Έτσι χωρίς να περάσει ούτε λεπτό το μεταφέρανε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου και διαπιστώθηκε πως η σφαίρα έχει σφηνώσει για τα καλά στην σπονδυλική στήλη του μικρού με τις πιθανότητες να μην ξανά περπατήσει να είναι πάρα πολλές. Λόγω της κρίσιμης κατάστασης  όπου βρισκόταν το παιδί διασωλινώθηκε αμέσως και μετέβη στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες των γιατρών αρχικά φαινόταν ένα τραύμα όπου αιμορραγούσε το παιδάκι αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν από τι ήταν αυτό όμως κάνοντας την μαγνητική τομογραφία την Τετάρτη μετά το Πάσχα είδαν έκπληκτοι πως υπήρχε σφαίρα μέσα του και μάλιστα στην σπονδυλική στήλη σφηνωμένη. Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία λέγοντας τους πως αυτή η σφαίρα πρέπει να είναι από περίστροφο.
Αυτό που μένει να εξακριβωθεί τώρα αν είναι όντως από περίστροφο ή από άλλο όπλο η σφαίρα αυτή είναι η λεπτή χειρουργική επέμβαση που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: