Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Αγροτικός Αστέρας-ΑΕΛ 1-0.Μία από τα ίδια.


Σε ένα παιχνίδι όπου πραγματοποιήθηκε στον Εύοσμο στην έδρα του Αγροτικού ανάμεσα στις ομάδες του Αγροτικού Αστέρα και της ΑΕΛΑΡΑ μας το σκορ έληξε 1-0 υπέρ του Αγροτικού.Το αποτέλεσμα μόνο δίκαιο δεν πρέπει να θεωρείται μιας και η ΑΕΛ τον είχε βάλει στο τέρμα του παίζοντας τον μονότερμα.
Δυστυχώς όμως μετά από ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της ΑΕΛ Σωτηρίου (δέχτηκε γκολ κάτω από τα χέρια ο τρύπιος)οι παίχτες του Αγροτικού Αστέρα (σκόρερ ο Καρακατσάνης) στο 78ο λεπτό πήραν κεφάλι στο σκορ όπου έμενε να είναι και το τελικό.Δυστυχώς ο Κολοβέτσιος 5 λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού ύστερα από φάουλ του Γκονζάλες έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αγροτικού.2 λεπτά μετά την χαμένη ευκαιρία του Κολοβέτσιου σειρά είχε ο Σωτηρίου να αποκρούσει το τετ α τετ του Προβατίδη. Έπνιξες το εύκολο και έπιασες το τετ α τετ ρε αστείε?
Τέλος να πούμε πως 5 ήταν τα έξτρα λεπτά αλλά τίποτα το σημαντικό δεν έγινε μέσα σ’αυτά τα λεπτά.

Υ.Γ Μάγκες όποιοι παίχτες και να αλλάξουν,όποιοι προπονητές και να έρθουν η ΑΕΛ μας με αυτή την διοίκηση δεν κάνει βήμα μπροστά.Μόνο προς τα πίσω.Όπως έλεγε και ένα σύνθημα του γ@@μημεν@@ κόμματος ΛΑ.ΟΣ Χέρι-Χέρι με τον Καρατζαφέρη.Εμείς θα λέμε.Χέρι-Χέρι με τον σταυρό στο Χέρι.
Υ.Γ Πηλαδάκη άντε γεια.Μάγκες μην κρίνετε Κεχαγιά και Κυπαρίσση.Είναι οι μόνοι που δεν φταίνε.
Υ.Γ Άντε γεια σας.15 βαθμούς από την κορυφή με τον Πλατανιά να έχει 37,13 από την δεύτερη Βέροια μιας και έχει 35 και 11 από τον τρίτο Πανθρακικό που είναι στα play off με 33 βαθμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια: