Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ευάγγελος Φτίκας:Ο κόσμος μας δίνει δύναμη.Με νίκη θα κλείσουμε τον Α' γύρο


Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα θέλει να σφραγίσει την ερχόμενη Κυριακή ο πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής Αμπελωνιακός ο οποίος θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα θα κλείσει το πρώτο μισό της φετινής περιόδου μ’ ένα ακόμα ντέρμπι αφού η ομάδα της Καρδίτσας διεκδικεί την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το παιχνίδι αναμένεται να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις και να κεντρίσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων του νομού γενικότερα. Το ευχάριστο για τον τεχνικό Τάκη Παραφέστα είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες αφού επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ Γιώργος Κακαβίτσης ο οποίος εξέτισε την ποινή του και μαζί με τον Βαγγέλη Φτίκα θα αποτελέσουν ένα δίδυμο «φωτιά».
«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε τον α’ γύρο με τον καλύτερο τρόπο δηλαδή με νίκη για να παραμείνουμε πρώτοι» επισημαίνει ο Βαγγέλης Φτίκας και προσθέτει:
«Για μας είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα και θα παίξουμε για να κερδίσουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Η Αναγέννηση είναι μία από τις διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου αλλά εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι».
* Είναι σημαντική η συμπαράσταση του κόσμου στην όλη προσπάθειά σας;
Τι περιμένετε από τους φιλάθλους την Κυριακή;
«Σε όλους τους αγώνες ο κόσμος του Αμπελώνα στάθηκε δίπλα μας με τον καλύτερο τρόπο. Ευελπιστώ και με την Αναγέννηση να γίνει το ίδιο. Θέλουμε να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει. Είναι ο 12ος παίκτης. Τον ευχαριστούμε και θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεών του».
* Πιστεύεις ότι η μάχη του τίτλου θα εξελιχθεί σ’ έναν αγώνα δρόμου ανάμεσα σε Αμπελωνιακό και Ελασσόνα;
«Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει. Πιστεύω ότι η ομάδα που θα έχει διάρκεια θα πετύχει το στόχο της ανόδου. Εμείς έχουμε δείξει ότι έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Παίζουμε χωρίς άγχος, έχει γίνει πολύ σωστή δουλειά με προγραμματισμό, υπάρχει αγωνιστική πειθαρχία κι αυτό βγαίνει με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτό πολλές φορές τα αποτελέσματα έρχονται εύκολα».
* Το τελευταίο διάστημα βρίσκεσαι σε αγωνιστική φόρμα...
«Έχω έρθει σε μια καινούργια ομάδα και προσπαθώ να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Θέλω να είμαι υγιής για να μπορέσω να τη βοηθήσω ακόμη περισσότερο».
* Πώς σχολιάζεις την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΛ;
«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο σημείο που φτάσαμε. Ελπίζω να προκριθούμε και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο στον τελικό. Θα ήταν ό,τι καλύτερο να πετύχουμε το νταμπλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: