Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μεγάλη ομάδα, η ΑΕΛ

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια μεγάλη ομάδα, η ΑΕΛ.

Βρέθηκαν όμως πολλά λαμόγια κατά καιρούς που προσπάθησαν να κάνουν την ομάδα μας από μοντέλο σε μπορντέλο. Τα κατάφεραν κατά καιρούς όμως εμείς οι πραγματικοί φίλαθλοι της ΑΕΛ που δίνουμε τα πάντα για την ομάδα μας μείναμε δίπλα στο πλευρό της και την βοηθήσαμε ν’ανέβει στην 1η κατηγορία. Την κατηγορία που ανήκει να παίζει.

Λίγο όμως πριν ανεβούμε στην 1η κατηγορία του Ελληνικού Πρωταθλήματος βρέθηκε από το πουθενά στην ΑΕΛ ο κ. Κωνσταντίνος Πηλαδάκης. Όλοι νομίζαμε πως θα είναι ο άνθρωπος που θα μας σώσει και πως θα είμαστε για πάντα στα μεγάλα τα σαλόνια,αλλά που να ξέραμε ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κατέχει καθόλου από μπάλα.

Έτσι λοιπόν τα τελευταία δύο χρόνια αυτός που θέλει να λέγετε πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 εν ονόματι Κωνσταντίνος Πηλαδάκης είναι εξαφανισμένος από τα διοικητικά της ΑΕΛ μιας και πέρυσι η ομάδα καθώς έπεφτε κατηγορία και από την 1η θα βρισκόταν στην 2η κατηγορία ο κύριος αυτός δεν έκανε τίποτα. Άφησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού. Έτσι και φέτος,ενώ η ομάδα είχε βρει κάποιον ρυθμό και έδειχνε να ανεβαίνει και να παίζει ποιοτικό πρωτάθλημα με τα λύπης μάθαμε χθες πως αποχωρούν από την ομάδα οι: Μιχαηλίδης,Σεσίνια,Μπόα Μόρτε και πως θα καταθέσει προσφυγή στην FIFA ο Ταλ,ενώ η ΑΕΛ δοκιμάζει τον Κωστάκη. Ότι να ναι όμως. Τέλος μάθαμε πως το παιχνίδι της Τετάρτης με τα Γιαννιτσά ίσως είναι και το τελευταίο για τον Κρίς Κόουλμαν προπονητή της ομάδας μας.

Υ.Γ Απλή προειδοποίηση κύριε πρόεδρε. Ή εμφανίσου και δώσε εξηγήσεις ή σήκω μάζεψε τα και δρόμο από την ΑΕΛ και από την πόλη της Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια: