Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τέλος από ΑΕΛ Μιχαηλίδης,Μπόα Μόρτε και Σεσίνια.Μαύρες γιορτές για τους φίλους της ΑΕΛ



Μαύρες πρόκειται να είναι οι γιορτές για τους φίλους της ΑΕΛ μιας και με το στόμα ανοιχτό έμειναν μαθαίνοντας την λύση συνεργασίας της ομάδας με τους Χρυσόστομο Μιχαηλίδη,Σέζαρ Σεσίνια και Λουίς Μπόα Μόρτε αλλά και τον Ταλ.

Σεσίνια και Μπόα Μόρτε πάντως σύμφωνα με την διοίκηση φαίνεται πως έχουν πληρωθεί το 80% των δεδουλευμένων τους σε σχέση με τον Ταλ που είναι απλήρωτος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, τον οποίο ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα παρουσία του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε μελλοντική, προσωπική και επαγγελματική, επιτυχία».

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λουίς Μπόα Μόρτε και Σέζαρ Σεσίνια. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Τέλος τις επόμενες μέρες πιθανώς να υπάρχουν και άλλες λύσεις συνεργασίας παιχτών και ΑΕΛ κυρίως ξένοι.

Υ.Γ Κύριε Πηλαδάκη απαιτούμε να βγείτε και να δώσετε συνέντευξη γιατί όλα αυτά σε μια στιγμή που η ομάδα έδειχνε να βρίσκει τον δρόμο της. Αν δεν μπορείτε σηκωθείτε και φύγετε

Δεν υπάρχουν σχόλια: