Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Την Πέμπτη 3/11 η απόφαση

Ούτε την προσεχή Κυριακή – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - θα αγωνιστεί η ΑΕΛ σε επίσημο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης πριν από λίγο στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, έγινε γνωστό ότι η απόφαση θα βγει την προσεχή Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, με τους «βυσσινί» να έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τα υπομνήματά τους έως την Τετάρτη στις 2 το μεσημέρι. Η ΑΕΛ εκπροσωπήθηκε από το νομικό, Χάρη Γρηγορίου, θεώρησε απαράδεκτες τις παρεμβάσεις της Λίγκας και του Λεβαδειακού και έκανε ένσταση, υποστηρίζοντας ότι η ΕΠΟ επικύρωσε την απόφαση της Λίγκας για Δόξα και Λεβαδειακό, καθ' υπέρβαση.

Ακόμη, η πλευρά της ΑΕΛ επικαλέστηκε την απόφαση για τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την οδηγία της UEFA, που προβλέπει την παραμονή ομάδων από την ίδια κατηγορία, σε περίπτωση που εκκενωθεί θέση στο πρωτάθλημα

Από την πλευρά του ο νομικός της Λίγκας κ. Οικονομάκης, υποστήριξε ότι οι αντικαταστάσεις του Λεβαδειακού και της Δόξας προβλέπονταν βάσει του ΚΑΠ και ότι το χαρτί της ΟΥΕΦΑ δεν ήταν οδηγία αλλά γνώμη. Επίσης, είπε ότι η επιτροπή εφέσεων τιμώρησε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα με αφαίρεση βαθμών και όχι με υποβιβασμό, που σημαίνει ότι δεν έχουν δικαίωμα να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκ η ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: