Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Δ'Εθνική οριστικά Ηρακλής(Σκοπιανοί καλύτερα όπως θέλουν να λέγονται),Τρίκαλα και Καρδίτσα

Ηρακλής (Σκοπιανοί ή μάλλον γυφτοσκοπιανοί),Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας δεν μπόρεσαν να πάρουν την άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και έτσι υποβιβάστηκαν στην Δ'Εθνική.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, οι τρείς προναφερθέντες ομάδες, υποβιβάζονται στην Δ'Εθνική, καθώς δεν πήραν παράταση. Επίσης στην Δ'Εθνική υποβιβάζονται και οι Εθνικός Πειραιώς, Ιωνικός που δεν κατάθεσαν φάκελο στην ΕΕΑ και οι Ηλιούπολη,Εορδαικός, Ρόδος και Παναιγιάλειος.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν κανονικά άδεια συμμετοχής πήραν οι Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός. Παρότι κάποια μέλη της Επιτροπής διαφώνησαν για τον Λεβαδειακό και την Δόξα Δράμας (πήραν άδεια κατά πλειοψηφία). Όσον αφορά την ΑΕΛ το θέμα είναι καθαρά τυπικό και θα πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής την επόμενη Δευτέρα (3/10).

Οι τέσσερις αυτές ομάδες πλέον θα περιμένουν μια ακόμη ημέρα (συνεδριάζει το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την Τρίτη, 27/9) για να μάθουν ποιες από αυτές (δύο) θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Super League.

Επίσης, πιστοποιητικό συμμετοχής στα Επαγγελματικά πρωταθλήματα πήραν η Αναγέννηση Γιαννιτσών, η Νίκη Βόλου, ο Βατανιακός και ο Αετός Σκύδρας.

Από εκεί και πέρα, ο Ηλυσιακός ο οποίος είναι έτοιμος να επιστρέψει στις Επαγγελματικές κατηγορίες, μετά την ακύρωση της συγχώνευσης με το Αιγάλεω, πήρε παράταση μέχρι την προσεχή Δευτέρα (3/10) για να γίνει ΠΑΕ ή ΤΑΠ και να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής για την Football League 2. Επίσης, παράταση μέχρι την Δευτέρα (3/10) πήρε ο Διαγόρας γιατί δεν έχει εγγυητική επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: