Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

6 οι απόντες για σήμερα.Τοποθετήθηκε το σύμβολο στο AEL FC ARENA

Τοποθετήθηκε το σύμβολο της ΑΕΛ στο γήπεδο AEL FC ARENA.Πρόκειται για ένα πάρα πολύ μοντέρνο άγαλμα (άλογο) το οποίο θα είναι στα 10 μέτρα και θα κοσμίζει ακόμη πιο όμορφα το υπέροχο μας παλάτι.

6 Οι απουσίες για σήμερα:

Το πρώτο της φιλικό στο «AEL FC Arena» δίνει στις επτά το απόγευμα της Τρίτης η ΑΕΛ με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Ο Κρις Κόουλμαν θα στερηθεί των υπηρεσιών έξι παικτών σε αυτή τη φιλική αναμέτρηση. Ο Ουαλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ρομέου και Αραμπατζή, οι οποίοι «ανεβάζουν» ρυθμούς όμως είναι ανέτοιμοι ακόμη, του Αλέξανδρου Γκαλίτσιου, που βρίσκεται με την Εθνική Νέων στο εξωτερικό για διεθνή φιλικά, του Στέλιου Βενετίδη, ο οποίος επανήρθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μετά την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε αλλά το τεχνικό επιτελείο δε θέλει να τον επιβαρύνει, αλλά και του Ματίας Ιγκλέσιας, που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο στη προπόνηση της Δευτέρας και εκφράζονται φόβοι για τράβηγμα. Επίσης ο τεχνικός των "βυσσινί" δεν υπολογίζει τον Ζοέλ Τσιμπάμπα που συνεχίζει να προπονείται μόνος.

Να υπενθυμίσουμε πως τα εισιτήρια της αναμέτρησης τιμώνται προς 3 ευρώ και θα κυκλοφορήσουν από τα εκδοτήρια του «AEL FC Arena» δυο ώρες πριν την σέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: