Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ανύψωση ηθικού από τον Κρις Κόουλμαν και 3 μέρες ρεπό στους παίχτες του

Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ προκάλεσε σοκ στους ανθρώπους της ΑΕΛ, κι όχι μόνο, αφού έφερε τούμπα το έργο και οι βυσσινί θα αγωνίζονται τελικά στη δεύτερη κατηγορία.

Όπως είναι λογικό η πίκρα των ανθρώπων της ομάδας είναι τεράστια, ενώ ο Κώστας Πηλαδάκης με δηλώσεις του άφησε κάποια πράγματα να αιωρούνται όσον αφορά το μέλλον του στον σύλλογο


Ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις τα τελευταία τρία χρόνια και το σενάριο παραμονής της ΑΕΛ στην Superleague ήρθε μετά από μία απογοητευτική σεζόν.

Η απόφαση άλλαξε όμως και πλέον η απογοήτευση είναι έκδηλη τόσο στο περιβάλλον του κ. Πηλαδάκη όσο και σε αυτό των συνεργατών του. Η δήλωση πως ψάχνει τρόπο να απεμπλακεί πάντως δεν είναι απλή υπόθεση, αφού στη μέση υπάρχουν πολλά πράγματα που τον συνδέουν με την ομάδα. Όπως και να έχει όταν ηρεμήσουν τα πράγματα θα μάθουμε πολλά για το μέλλον της ΠΑΕ.

Το αγωνιστικό κομμάτι τώρα απογοήτευση υπάρχει και στους ποδοσφαιριστές, με τον Κρις Κόουλμαν να αναλαμβάνει ρόλο ψυχολόγου προσπαθώντας να τους ανεβάσει το ηθικό. Ο Ουαλός τεχνικός μάλλον ήταν προετοιμασμένος για όλα, αφού συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Οι ποδοσφαιριστές πάντως θα πάρουν τρεις ημέρες ρεπό (μέχρι την Τρίτη) για να ξεκουραστούν και να δουν τις οικογένειες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: