Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η Αελ δεν είναι μόνο ομάδα είναι τα πάντα

Καλό απόγευμα σε όλους του Λαρισαίους και τις Λαρισαίες αλλά και σε όσους αγαπάνε και στηρίζουν την ΑΕΛ σε όποιο μέρος της Ελλάδας και του κόσμου βρίσκονται.
Βασικά ήθελα ύστερα από τόσες μέρες που ακούω τόσες βλακείες από τα κανάλια και διαβάζω εφημερίδες αλλά και ιντερνετικές σελίδες να πάρω και εγώ μέρος και να πω τα παρακάτω:
Η ΑΕΛ είναι όχι μόνο ομάδα,αλλά
αρρώστια,πανζουρλισμός,ιδέα τα πάντα όλα.Αυτά που έχει η ΑΕΛ δεν τα έχει καμιά από της ομάδες του ΠΟΚ αλλά και γενικώς καμία ομάδα.Η ΑΕΛ έχει πολλά από αυτά που θα ζηλεύανε και μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.
Χαίρομαι που είμαι ΑΕΛ χαίρομαι για τα όσα έχω ζήσει μαζί της χαρές,πίκρες,κύπελλα,πρωτάθλημα,υποβιβασμούς μα σύντομα να γνωρίζετε πως θα είμαστε και πάλι στην μεγάλη κατηγορία γιατί το άλλογο ποτέ δεν πεθαίνει κουφάλες.
Όσο αφορά για τον φετινό υποβιβασμό χαίρομαι μόνο και μόνο γιατί η ΑΕΛ δεν μπλέχτηκε σε κανένα στημένο παιχνίδι και συνεχίζει να δείχνει πως είναι καθαρή.Όσο αφορά τον ΠΟΚ και τις άλλες ομάδες απλά να παν να γαμηθούν.ΑΕΛ μέχρι θανάτου.Το 2005 ανεβήκαμε στην Α'κατηγορία ολοκάθαρα με μια σούπερ ομάδα,το 2007 πήραμε το Κύπελλο Ελλάδας ολοκάθαρα.Ποιο το συμπέρασμα κουφάλες?Πως η ΑΕΛ ότι κάνει το κάνει με την αξία της και όχι με στήσιμο παιχνιδιών

Υ.Γ Θα ξανά γυρίσουμε κουφάλες Αθηναίοι και αυτή την φορά πιο δυναμικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: