Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Δοκιμάζει 17χρονο Έλληνα η Βόλφσμπούργκ

Τον νεαρό Έλληνα μέσο του Βατανιακού Κατερίνης Γιώργο Τσιρονίκο δοκίμασε για μια εβδομάδα η ομάδα της Βόλφσμπούργκ.


Μια σπουδαία ευκαιρία να λάμψει στο εξωτερικό έχει ο Έλληνας μέσος του Βατανιακού Γιώργος Τσιρονίκος. Ο 17χρονος μέσος σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport δοκιμάστηκε για μια εβδομάδα από την πρωτοπόρο της Μπουτεσλίγκα Βόλφσμπουργκ και άφησε άριστες εντυπώσεις.

"Είναι αλήθεια ότι ο Γιώργος δοκιμάστηκε για μια εβδομάδα από την Βόλφσμπουργκ αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Σύμφωνα με αυτά που μας είπαν από την Γερμανία, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έρθει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του", τόνισε ο πρόεδρος του Βατανιακού.

Από την πλευρά του ο 17χρονος μέσος είπε:

"Με ειδοποίησαν μέσω του πατέρα μου ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την Γερμανία και την Βόλφσμπούργκ. Με χαρά δέχθηκα να πάω και να δοκιμαστώ, καθώς ήξερα ότι θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία".

Για τις συνθήκες που συνάντησε στον γερμανικό σύλλογο τόνισε:

"Εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που λειτουργεί ο σύλλογος καθώς δεν είχα δει κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου. Καμία σχέση με την Ελλάδα, αφού το επίπεδο των παιδιών που έπαιζαν εκεί ήταν ιδιαίτερα υψηλό".

Για το αν μίλησε με τον προπονητή της Βόλφσμπουργκ Φέλιξ Μάγκατ μας είπε:

"Ο κύριος Μάγκατ ήρθε εκεί που δοκιμαζόμασταν για να μας δει προσωπικά και να σχηματίσει άποψη. Μας ευχήθηκε καλή επιτυχία και μας είπε να τα δώσουμε όλα στην μια εβδομάδα όπου θα δοκιμαστούμε".

Τέλος για το αν θα υπάρξει ευτυχή κατάληξη είπε:

"Από τα όσα κατάλαβα έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση μου. Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εμένα και μου είπαν ότι μέχρι τέλος του μήνα θα υπάρξει νέα επικοινωνία με την ομάδα μου".

Ο διευθυντής των Ακαδημιών του Γερμανικού συλλόγου Μπέρνχαρτ Γιάνσεν μίλησε στο katerinisport και είπε:

"Είχαμε την ευκαιρία να γνωριστούμε με το Γιώργο, να δουλέψουμε μια εβδομάδα μαζί, να πάρει κι αυτός μια γεύση από τις συνθήκες που δουλεύουμε εδώ και διαπιστώσαμε ότι είναι ένα παιδί με ήθος και ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Θεωρούμε πως έχει τις δυνατότητες, αν προπονηθεί σε επαγγελματικό επίπεδο, να φτάσει ψηλά. Πάγια τακτική μας είναι να επενδύουμε σε νέα, ταλαντούχα παιδιά με όρεξη και φιλοδοξίες και όπως μας πληροφόρησε ο εν Ελλάδι σκάουτερ-συνεργάτης μας, ο Γιώργος ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Στην αρχή εντάχθηκε στην u19 team, όμως έδειξε ότι είναι σε υψηλότερο επίπεδο και στη συνέχεια "προβιβάστηκε" στην u23 team" είπε ο Μπέρνχαρντ Γιάνσεν ο οποίος κατέληξε: "Οι εντυπώσεις μας είναι θετικές και δεν αποκλείεται σύντομα να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στο Βόλφσμπουργκ.

Οπωσδήποτε όμως, εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος μιας και προς στιγμήν προτεραιότητά στο σύλλογο αποτελεί η κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα".


Ευχαριστούμε για την συνεργασία τον πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Κατερίνης κ. Γκοτζαμανίδη όπως και τον πρόεδρο του Βατανιακού κ. Γεράσιμο Πουτουρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: