Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Φοράει και πάλι τα βυσσινί!

Το περασμένο καλοκαίρι, η μεταγραφή του έγινε σίριαλ. Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά η πιο συμφέρουσα πρόταση για την ΑΕΛ ήρθε από τους πράσινους. Έτσι, ο Σίλβα Κλέιτον κατηφόρισε από το Αλκαζάρ στην Παιανία και έγινε στέλεχος του Παναθηναϊκού. Όμως, ο Χεν Τεν Κάτε δεν τον συμπάθησε τόσο πολύ, με αποτέλεσμα να μην του δείξει την εμπιστοσύνη που ήθελε ο Βραζιλιάνος.

Όποτε, βέβαια, χρησιμοποιήθηκε, έδειξε την αξία και τις ικανότητές του και ανάγκασε την εξέδρα να τον αποθεώσει. Δυστυχώς, ο «φίλος» όπως τον έχουμε συνηθίσει δεν μπόρεσε να καθιερωθεί όπως επιθυμούσε και κάνει σκέψεις για αλλαγή περιβάλλοντος το καλοκαίρι, ανεξάρτητα αν έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Εδώ είναι που μπαίνει η ΑΕΛ. Ο Κλέιτον, πλέον, έχει αλλάξει. Πιο συγκεκριμένα η ζωή του είναι διαφορετική. Σε μερικούς μήνες θα γίνει πατέρας και αντιμετωπίζει διαφορετικά τη ζωή όπως και την επόμενη… ημέρα. Η γυναίκα του είναι από την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και θα ήθελε να βρεθεί και πάλι στο σπίτι της,

Παραμένει πάντα ένας εύθυμος άνθρωπος, αλλά πλέον είναι περισσότερο υπεύθυνος και συνεσταλμένος. Ανεξάρτητα αν τα ρεπορτάζ δείχνουν ότι θα μείνει στους πράσινους, μην αποκλείεται το καλοκαίρι ο Χεν Τεν Κάτε να έχει εντελώς διαφορετική άποψη και να εισηγηθεί την απομάκρυνση του Βραζιλιάνου. Βέβαια, ο παίκτης παραμένει περιουσιακό στοιχείο του τριφυλλιού και κανείς δεν θα δεχθεί να πουληθεί ένας παίκτης που και ταλέντο έχει και τόσο μεγάλος –ηλικιακά- δεν είναι!

Εδώ μπαίνει στο «κόλπο» η ΑΕΛ. Εφόσον τα δεδομένα που ισχύσουν είναι τα παραπάνω, κανείς δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο ο Κλέιτον να φορέσει και πάλι τα βυσσινί. Σε ανύποπτο χρόνο, πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε μιλήσει με τα καλύτερα για τον Βραζιλιάνο. Όταν ρωτήθηκε, πρόσφατα, για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, είχε σχολιάσει: «Δεν μπορείς να πεις όχι σε έναν παίκτη της αξίας και του βεληνεκούς του Κλέιτον. Γνωρίζει απέξω την ΑΕΛ και δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Σίγουρα είναι μια περίπτωση που μας ενδιαφέρει, αν και εφόσον υπάρξει ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή μέχρι το καλοκαίρι, ελπίζοντας ότι θα επαληθευτεί η ιστορία και ο φίλος θα ξαναγίνει σύνθημα στο Αλκαζάρ, προσφέροντας στιγμές χαράς στο βυσσινί λαό

Δεν υπάρχουν σχόλια: