Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Ολυμπιακός-ΑΕΛ 0-1

Ολυμπιακός-ΑΕΛ 0-1Μετά από 26 ολόκληρα χρόνια (29/05/83 0-1) η ΑΕΛ έφυγε με το τρίποντο της νίκης από την έδρα του Ολυμπιακού, χάρις στο γκολ του Ζουράφσκι (54') και παραμένει φαβορί για τα πλέι οφ, αφού διατήρησε την διαφορά των δύο βαθμών από τον Άρη που κέρδισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Οι "βυσσινί" ήθελαν σαν τρελοί το τρίποντο της νίκης και το απέδειξαν... Δίχως φόβο, άγχος και με περίσσιο πάθος εκμεταλλεύτηκαν την αδιαφορία του Ολυμπιακού και έσπασαν το αήττητο των Πειραιωτών στο "Καραϊσκάκη" στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 2 χρόνια! Δράστης ήταν ο Ζουράφσκι που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και ίσως το τελευταίο με την "βυσσινί" φανέλα αφού έχει δηλώσει πως μάλλον το καλοκαίρι θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.

Το "ερυθρόλευκο" αήττητο στο Φαληρικό γήπεδο αλλά και το γεγονός πως αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ΑΕΛ στην έδρα του Ολυμπιακού, ελάχιστα ενδιαφέρει τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη αφού το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η είσοδος στα πλέι οφ και η διατήρηση της διαφοράς από τον Άρη που "καραδοκεί".

Βέβαια και από την μεριά των γηπεδούχων, η ήττα από την ομάδα του κάμπου δεν στεναχώρησε ιδιαίτερα τους φίλους του Ολυμπιακού που έδωσαν το παρών στο "Καραϊσκάκη" και τραγούδαγαν συνεχώς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένας αγώνας με πολλούς "πρώην" και "επόμενους" και από τις δύο ομάδες, αφού ο Γκαλίτσιος από τον Ολυμπιακό αλλά και οι Βενετίδης, Γιαννακόπουλος αγωνίστηκαν κόντρα στις πρώην ομάδες τους. Μάλιστα ο Stelios αγωνίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης" ως αντίπαλος. Η αντίδραση πάντως των "ερυθρολεύκων" οπαδών ήταν εξαιρετική, αφού σε κάθε ευκαιρία χειροκροτούσαν τoν πρώην παίκτη της ομάδας τους με αποκορύφωμα την στιγμή που πέρασε αλλαγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: