Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Μετίν: "Χαρούμενος που επέστρεψα"

Ο Τούρκος άσος έφτασε στη Λάρισα στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όπου έτυχε θερμής υποδοχής – παρά το προχωρημένο της ώρας – από περίπου 50 φίλους της ομάδας, οι οποίοι με καπνογόνα και συνθήματα του απηύθυναν το ζεστό καλωσόρισμα.

Το κλίμα ήταν άκρως ευχάριστο με τα πειράγματα ανάμεσα στον Μετίν και τους παλιούς του συμπαίκτες να δίνουν και να παίρνουν.

Από την πλευρά του το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την χαρά του, υπογραμμίζοντας: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Υπάρχει λόγος που βρίσκομαι ξανά στη Λάρισα κι αυτός είναι τα όσα όμορφα έζησα εδώ πέρσι. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω άμεσα. Αυτό που προέχει είναι η νίκη την Κυριακή κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν".

Η ειρωνία είναι πως κατά σύμπτωση και πέρσι ο Τουμέρ Μετίν είχε κάνει ντεμπούτο στο αντίστοιχο εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ. Ακριβώς πριν από ένα χρόνο παρά μία ημέρα.

Σ' ότι αφορά στην προπόνηση, ο Τούρκος μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φόρμα με το νούμερο 20 (με το οποίο θα αγωνίζεται στο φετινό πρωτάθλημα) και ξεκίνησε αερόβιο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο.

Τον ακολούθησαν οι Γκουέλα (καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς), Σέρεμετ, Ζουράφσκι (ίωση), Κώτσιος (χαλάρωμα και πρόγραμμα αποκατάστασης, αφού προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από το ματς του Σαββάτου) και Κυριάκος (ενοχλήσεις στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού).

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο βαρύς – λόγω βροχόπτωσης – αγωνιστικός χώρος στα Δένδρα, υποχρέωσε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να προπονηθούν σήμερα σε γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα στις εγκαταστάσεις του "Baraze".

Δεν υπάρχουν σχόλια: