Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Φιλική ήττα από την Μπρασόβ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Λάρισα από την Μπρασόβ, σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Αλκαζάρ. Η ΑΕΛ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή της εναντίον της νεοφώτιστης στο ρουμανικό πρωτάθλημα, Μπρασόβ, που έφτασε στη νίκη με το γκολ του Μιχάι Ρόμαν στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Λάρισας, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο, πραγματοποίησε ο Λορέν Ρομπέρ, αλλά ο Γάλλος αριστερός μέσος έδειξε ότι θέλει ακόμα πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βράνιτς (55' Μπαϊμάκης), Νταμπίζας, Φεράρι (72' Βεργώνης), Βέμπερ (46' Μπουκουβάλας), Κατσιαρός, Ιγκλέσιας (46' Σαρμιέντο), Κυριακίδης (69' Ααράμπ), Φωτάκης (69' Βλασόπουλος), Ρομπέρ (55' Μπανούσης), Τσίγκας (46' Πάρα), Κυριάκος (46' Λαμπρόπουλος).

Μπρασόβ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Ναέ (46' Καϊκσά), Βόικου, Αμπρουντάν, Νικουλάε (69' Όρος), Σένιν (76' Ρουΐ Ντουάρτε), Ρόμαν (69' Ντέντου), Κριστέσκου, Ίλιες (46' Πάουλο Αντριάνο), Σμπουρλέα (46' Ιονέσκου), Ζαχάρια (69' Μουντεάνου), Εζέκιας (24' Σούρντου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: