Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Δυνατό τεστ με Μπρασόβ

Η Λάρισα άδραξε την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με Λουξεμβούργο και Λετονία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2010 και θα φιλοξενήσει την Κυριακή (07/09, 18:30) στο "Αλκαζάρ" την Μπρασόβ από τη Ρουμανία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήθελε ένα δυνατό φιλικό τεστ προκειμένου να δοκιμάσει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από απραξία και ταυτόχρονα να δώσει αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστα ή καθόλου στην εντυπωσιακή πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League κόντρα στον Θρασύβουλο.

Η Μπρασόβ παρότι είναι νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία του ρουμανικού πρωταθλήματος, μέχρι στιγμής πραγματοποιεί μια ιδιαίτερα θετική πορεία, καθώς μετά και την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται ο 39χρονος Ρασβάν Λουτσέσκου, γιος του Μίρτσεα Λουτσέσκου, ενώ στο ρόστερ της ξεχωρίζει η παρουσία του 91 φορές διεθνούς με τη φανέλα της Εθνικής Ρουμανίας, Μπόγκνταν Στελέα.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά το ρεπό της Τρίτης ανήκει πλέον στα παρελθόν και οι ποδοσφαιριστές των "βυσσινί", από σήμερα (03/09) επιστρέφουν στα "Δένδρα" με διπλές προπονήσεις, οι οποίες θα είναι κλειστές για το κοινό (σ.σ. έως το τέλος της εβδομάδας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: