Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

11 Χρόνια από τον χαμό του Μητσιμπόνα

Hμέρα μνήμης και συγκίνησης είναι η 13η Σεπτεμβρίου για την Λάρισα καθώς συμπληρώνονται έντεκα χρόνια από τον χαμό του Γιώργου Μητσιμπόνα.
Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:"Η 13η Σεπτεμβρίου είναι για την ΑΕΛ ημέρα μνήμης και συγκίνησης. Συμπληρώνονται αύριο Σάββατο, 11 χρόνια από τον αδόκητο χαμό του Γιώργου Μητσιμπόνα, του ποδοσφαιριστή που υπήρξε σύμβολο της «χρυσής» εποχής του αθλητισμού της Λάρισας και ένας από τους κύριους εκφραστές της μεγάλης «επανάστασης» που έφερε η ΑΕΛ στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, συνδέοντας άρρηκτα το όνομά του με τις κορυφαίες επιτυχίες στη δεκαετία του 1980.

Με τις σπουδαίες αγωνιστικές ικανότητες και την ξεχωριστή του προσωπικότητα, αποτέλεσε το πρότυπο του ηγέτη που συνέβαλε τα μέγιστα στην καταξίωση της ΑΕΛ στην ποδοσφαιρική ελίτ και υπήρξε παράδειγμα συνέπειας και αφοσίωσης στην αγαπημένη μας ομάδα. Μπορεί ο Γιώργος Μητσιμπόνας ως φυσική παρουσία να μην βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, όμως η πορεία που διέγραψε αποτελεί οδηγό και πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νέες γενιές των Λαρισαίων, οι οποίοι έρχονται να γίνουν συνεχιστές της ιδέας που ονομάζεται ΑΕΛ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: