Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Πηλαδάκης: «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε υπερβάσεις»

Με τη φράση: «οι παίκτες να χορεύουν με τον ίδιο τρόπο μέσα στο γήπεδο», ξεκίνησε την ομιλία του ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, παραλληλίζοντας, με αυτόν τον τρόπο, το θέαμα που υπήρχε, κατά την τελετή παρουσίασης των νέων αποκτημάτων της ομάδας, με αυτό που θέλει να δει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αφού συνεχάρη το τιμ των στελεχών της ομάδας για τη διοργάνωση της γιορτής μίλησε στους φίλους της θεσσαλικής ομάδας, που είχαν κατακλύσει την πλατεία.
«Τις τεράστιες υπερβάσεις που κάνουμε κάθε χρόνο είτε σε μεταγραφές, είτε σε άλλου είδους επενδύσεις, όπως είναι το γήπεδο, θα συνεχίσουμε να τις κάνουμε όλοι εμείς, εδώ στη Λάρισα, για την πάρτη μας. Κι αυτό το μήνυμα το στέλνω σε όλους όσους, ανά την Ελλάδα, μας έχουν παράδειγμα προς μίμηση για τις πρόσφατες, αλλά και τις παλαιότερες επιτυχίες μας», τόνισε ο κ. Πηλαδάκης.

Τον χαροποίησε το γεγονός ότι με την αύξηση ζήτησης στα διαρκείας φάνηκε πως ο κόσμος συνεχίσει να ενθαρρύνει την προσπάθειά του. «Με χαροποίησε ιδιαίτερα η διαπίστωση ότι, τις τελευταίες ημέρες, υπήρξε μεγάλη άνοδος στα εισιτήρια διαρκείας, σε σύγκριση με πέρυσι. Μας δίνετε θάρρος, κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Σας ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου».

Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών την Κυριακή στο Αλκαζάρ. «Ελάτε, για να βοηθήσουμε την ομάδα, να ξεκινήσει με νίκη. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες θα κάνουν αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: