Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

Φιλική ήττα από την Καβάλα 0-1

Την ήττα από την Καβάλα με σκορ 1-0 γνώρισε η Λάρισα στο Αλκαζάρ, στο τελευταίο της φιλικό τεστ πριν την πρεμιέρα της Super League με τον Θρασύβουλο.
Eνα γκολ από τον Τσιμπλίδη μόλις στο 2ο λεπτό με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την κακή εκτίμηση στην έξοδο του Βράνιτς.
Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφηκε στο 29ο λεπτό με κεφαλιά του Κώτσιου, που έφυγε λίγο άουτ μετά από φάουλ του Σολάνο. Οι δύο σπουδαιότερες ευκαιρίες για τη Λάρισα ήρθαν με τετ-α-τετ, όταν στο 57' ο Πάρα με πλασέ και στο 66' ο Φωτάκης με κοντινή προβολή, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κατεργιαννάκη.
Λάρισα: Βράνιτς (46' Κοτσόλης), Κώτσιος, Βενετίδης (46' Κατσιαρός), Σολάνο (80' Βλασόπουλος), Πάρα (70' Λαμπρόπουλος), Σαρμιέντο, Φωτάκης (67' Κυριακίδης), Ααράμπ (83' Φεράρι), Ιγκλέσιας, Βέμπερ (75' Μπουκουβάλας), Τσίγκας (83' Μπανούσης)
Καβάλα: Λαζαρίδης (46' Κατεργιαννάκης), Πετκάκης, Μήτσης, Φερνάντο (62' Λεονάρντο), Θεοδωρέλης (46' Αμπντουλάι), Τάτσης (72' Σαπάνης), Κάλατζιτς, Τσιμπλίδης (76' Στάμος), Αλεξάντροβιτς (86' Χατζηπαντελίδης), Ντρούλιτς (74' Ενόκ), Ταραχούλσκι (46' Σουλτανίδης)
Μετά το τέλος του αγώνα, σαφώς ενοχλημένος από την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε: "Σήμερα ήμασταν απογοητευτικοί. Πρέπει κάποιοι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν και να βάλουν πάνω απ' όλα τον εγωισμό τους, γιατί δεν γίνεται τελευταίο ματς στο Αλκαζάρ πριν από την πρεμιέρα να τρώμε... ξύλο από τον αντίπαλο. Αν δεν τρέξεις και δεν προσπαθήσεις, δεν μπορείς να κερδίσεις. Ήταν ένα καλό χαστούκι και πρέπει να το νιώσουν όλοι.

Το αποδίδω περισσότερο στη διάθεση. Θέλω να δω από ορισμένους ποδοσφαιριστές συγκεκριμένα πράγματα που με ικανοποιούν. Αν δεν τα δω, τότε θα είναι δίπλα μου στον πάγκο. Περιμένουμε να δούμε και τους τραυματίες γιατί δεν είχαμε την ευκαιρία να τους δοκιμάσουμε. Υπολογίζω από Τετάρτη να είναι στη διάθεσή μου ώστε να ετοιμάσουμε την ομάδα για το ματς με τον Θρασύβουλο".

Όσον αφορά στις μεταγραφικές εκκρεμότητες, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε: "Θέλω ακόμα δύο παίκτες, είτε για ενδεκάδα, είτε για εναλλακτική λύση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: